29.05.18 14:49

Ny publikationen med 100 af de bedste klimaløsninger

Realdania og Sustainia har udgivet publikationen Klima100, der samler 100 af de bedste klimaløsninger fra kommuner over hele landet.

100 af de bedste klimaløsninger fra 80 danske kommuner er samlet i Klima100-publikationen. Klima100 skal hylde og synliggøre de mange grønne ideer og løsninger, som allerede er realiseret i kommunerne – og inspirere til endnu flere.

Når vi taler om Danmarks grønne succeser i internationale sammenhænge, er det ofte virksomhederne og de nationale resultater og planer, der hyldes. Vi har det med at glemme, at det også er summen af de lokale klimainitiativer, der gør, at Danmark i mange kredse stadig opfattes som et grønt foregangsland. Og at mange af de landsdækkende løsninger oprindeligt blev testet og modnet i mindre skala lokalt.

I Klima100 stilles skarpt på og hyldes 100 af de bedste klimaløsninger fra landets kommuner. Aldrig før er der tegnet et så omfangsrigt, grønt samtidsbillede af de danske kommuner. Klima100 er et vidnesbyrd om, at kommunerne hverken mangler ambitioner, opfindsomhed eller handlekraft, når det gælder om at bekæmpe klimaforandringerne lokalt og tilpasse land og by til et foranderligt og uforudsigeligt klima.

Download gratis PDF-version

Kilde: Realdania

KLIMA100. 100 klimaløsninger fra de danske kommuner. Udgivet i 2018 af Realdania og Sustania.

Fra Publikationene. Klima100.