10.11.15 08:44

Ny støtteordning under Væksthus Hovedstadsregionen

Grøn vækst via grønne forretningsmodeller. Ny støtteordning under Væksthus Hovedstadsregionen med ansøgningsfrist til første hold 6. december 2015

Betal selv 50.000 kroner og få 180.000 kroner oveni til at udvikle en ny grøn forretningsmodel. Det er konceptet i projekt "Grøn vækst via grønne forretningsmodeller", som Vækstforum Hovedstaden og Væksthus Hovedstadsregionen står bag. Læs mere om støtteprogrammet.

Der er ansøgningsfrist til første runde 6. december 2015 med start til februar 2016. Anden runde starter et halvt år senere. Rekrutteringen er i gang.
 

Få hjælp til ansøgning og udvikling

Pengene kan bruges til rådgivning, certificering, markedsanalyse, sikring af rettigheder mv. Vugge til Vugge kan hjælpe med at definere et projekt og formulere ansøgningen. Det har vi gode erfaringer med.

Blandt andet har vi hjulpet med at søge støtte og gennemføre projekter for Egetæpper, Advance Nonwoven, Troldtekt og Halling Autoophug. De tre sidstnævnte er ved at afslutte deres projekter under Erhvervsstyrelsens støtteprogram "Nye Grønne Forretningsmodeller", der på mange måder ligner det nye regionale støtteprogram. Egetæpper deltog i det forudgående pilotprogram. Læs hvordan de fik udviklet et take-back-system via støtteprogrammet i denne case

KLS Grafisk Hus og KALK  har fået hjælp til at certificere deres produkter som led i deres deltagelse i "Nye Grønne Forretningsmodeller".
  
Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med at udvikle grønne forretningsmodeller og certificere produkter


Nærmere information:

<font face="Verdana, Arial" size="1">Væksthus Hovedstadsregionen
</font>Tlf.: 30 10 80 80
E-mail: info@vhhr.dk
startvaekst.dk/vhhr.dk/groen_vaekst