30.10.15 11:54

Pæn besøgsfremgang for Building Green 2015

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger. Her udstilles løsninger og produkter til nybyggeri såvel som til renovering og drift af eksisterende bygninger. Fokus er, at alle udstillede løsninger medvirker til minimering af ressource -og energiforbruget enten ved måden, hvorpå de er produceret ved eller deres funktion.

Med 5623 besøgene i løbet af de to dage kan arrangørerne bag Building Green glæde sig over en fremgang i interessen for Danmarks bæredygtige byggemesse.

I år var det femte gang, Building Green blev afholdt, og messen er nu for alvor etableret som seriøs spiller i branchen.

De nominerede til "Det Bæredygtige Element 2015" var:
 Logik & Co, Green Footprint Park,TagTomat, Difussionsåbne konstruktioner i Det Åndbare Hus, Den Grønne Friskole.  

LOGIK & CO. fik prisen og blev hædret for bæredygtigt håndværk

"Vinderen har en flerstrenget tilgang til bæredygtighed og er et ægte foregangseksempel for andre aktører i byggeriet. Motivationen for fagjuryen er at se bæredygtighed, som er en integreret del af virksomhedens værdier. Hvilket selvfølgelig kommer til udtryk i den sociale tilgang og de praktiske byggetekniske løsninger," siger Signe Kongbro, partner i Henning Larsen Architects.

LOGIK & CO. fik prisen for bæredygtigt kvalitetshåndværk på Building Green i Forum. Søren Meyer, udviklingschef fra Grundejernes Investeringsfond, motiverede prisen:


”Fagjuryen har vurderet, at årets vinder af Det Bæredygtige Element 2015, tjener til inspiration og er et eksempel til efterfølgelse i den danske byggebranche, hvad angår virksomhedens tilgang til bæredygtighed.Motivationen for fagjuryens vurdering skal ses ud fra, at bæredygtighed er en integreret del af vinderens værdier, hvilket selvfølgelig kommer til udtryk i forhold til den sociale tilgang og de praktiske byggetekniske løsninger."

 

Building Green vil næste år finde sted den 2.-3. november 2016.

Vinderen har en flerstrenget tilgang til bæredygtighed og er et ægte foregangseksempel for andre aktører i byggeriet.

Fotos: LOGIK & CO