16.08.17 13:21

Rambøll etablerer arkitektafdeling i Aalborg

Ny afdeling i Aalborg skal sikre den bedste helhedsløsning for kunderne. Dermed har Rambøll godt 175 arkitekter og landskabsarkitekter i Danmark, og er blandt Nordens største arkitektvirksomheder.

Rambøll etablerer arkitektafdeling i Aalborg for at fremme den lokale markedstilstedeværelse inden for arkitektydelser. Det sker med afsæt i Rambølls 2020-strategi og målsætningen om at styrke Rambølls profil med rådgivning inden for arkitektur og integreret design, hvor arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører arbejder side om side med fælles ansvar og fælles mål for at skabe den bedste helhedsløsning for kunden. Det bliver erfarne og lokalkendte kræfter, der skal drive den målsætning i det nordjyske med Christopher Riekehr som markedsdirektør og Thomas Holm som afdelingsleder. Begge er tidligere partnere i KPF Arkitekter i Aalborg og har et betydeligt netværk og markedskendskab i byen og regionen.

I udgangspunktet består den nye arkitektafdeling af otte medarbejdere, og Rambøll forventer en fordobling næste år. Med den nye afdeling tegner Rambøll sig for godt 175 arkitekter og landskabsarkitekter i Danmark samlet set. I Norden er tallet 430, og dermed er Rambøll blandt Nordens største arkitektvirksomheder.

Læs mere her

 

Yderligere information kontakt

Rambøll
Thomas Holm, afdelingsleder, Arkitektur & Integreret Design 
Telefon: 51 61 35 96 // E-mail: tho@ramboll.dk<font color="#000000">
</font>Christopher Riekehr, markedsdirektør, Nordjylland<font color="#000000"> 
</font>Telefon: 51 61 35 97 // E-mail: chr@ramboll.dk

Thomas Holm, afdelingsleder, Arkitektur & Integreret Design og Christopher Riekehr, markedsdirektør, Nordjylland.