15.05.17 15:02

Ulrik Hoffmann udnævnt til salgs- og projektchef i Eurotag Danmark

Ulrik Hoffmann, 45 år, er udnævnt til salgs- og projektchef i tagpapvirksomheden Eurotag Danmark A/S. Udnævnelsen kommer, efter Ulrik Hoffmann gennem længere tid har fungeret som salgschef ved siden af sit hidtidige job som Key Account Manager og projektsælger. Med udnævnelsen rykker Ulrik Hoffmann tættere på selskabets ledelse og får en mere fremtrædende position i forhold til Derbigum-fabrikken i Belgien, hvis produkter Eurotag Danmark er eneforhandler af herhjemme.

Vi er overordentlig glade for, at Ulrik har takket ja til den nye udfordring og glæder os over, at vi kan fortsætte samarbejdet med ham," siger Eurotag Danmarks adm. direktør, Peter Kranz.

Ulrik Hoffmann har været ansat i Eurotag Danmark i mere end 15 år. Gennem årene har han i høj grad været med til at præge den udvikling, der har gjort virksomheden til Danmarks førende leverandør af højtudviklede tagmaterialer. 

Ulrik Hoffmann er oprindeligt handelsuddannet og kom til Eurotag Danmark fra et job som sælger i en tagdækkervirksomhed. Ud over at have opbygget et indgående kendskab til selskabets kunder, samarbejdspartnere, kultur og værdigrundlag har Ulrik Hoffmann i sin tid i Eurotag Danmark fordybet sig i tagteknik og -materialer. I sit daglige arbejde rådgiver og sparrer han blandt andet med arkitekter og andre byggerådgivere.

Ulrik Hoffmann interesserer sig også for digitale værktøjer og metoder til bygningsbeskrivelse og dokumentation og deler gerne sin viden med nye generationer af byggefolk. Det sker ved foredrag rundt om på landets bygningskonstruktøruddannelser.

Yderligere information, kontakt:

Eurotag Danmark A/S
Peter Kranz, adm. direktør
Tlf. + 45 70 15 15 17
mail: info@eurotag.dk
web: www.eurotag.dk

Se også firmaet optagelse på HFB.dk

Ulrik Hoffmann, salgs- og projektchef, Eurotag Danmark