Nyeste firmaer / opdateringer

Firmaoversigt: Autronica Danmark - Autronica Fire and Security A/S
Autronica repræsenterer nogle af de ypperste tekniske produkter og tilbyder systemløsninger og systemer i alle størrelser. Gennem mere end 100 år har firmaet løst opgaver af den mest krævende slags.​

Med mere end 100 års erfaring er ​​​​​​​​​​Autronica en af landets førende leverandører inden for brandsikring og sikringssystemer. Inden for brandsikring kan vi levere automatiske brandalarmeringssystemer (ABA), automatiske rumslukningssystemer (ARS) og automatiske lyd- og talevarslingssystemer (AVA). Inden for sikringssystemer kan vi levere kaldesystemer, tryghedsalarmer og overfaldssystemer.

Firmaoversigt: Højager Belysning A/S
Højager Belysning A/S er landsdækkende leverandør af belysning.
Firmaet leverer lys, lyskilder, LED, lysrør, pærer, belysning, LED indenfor armaturer, bordlamper, lamper, maskinbelysning, kontorbelysning, industribelysning, hospitalsbelysning, laboratoriebelysning, institutionsbelysning, uplights, downlights, luplamper, samt gitre, batterier, sikringer m.m.
Højager Belysning A/S er en af de største leverandører af belysning til det professionelle marked i Danmark og har været på markedet i over 34 år.

Firmaoversigt: Hudevad A/S
Hudevad er et af Europas førende navne inden for udvikling og produktion af innovative radiatorer, der passer ind i enhver arkitektonisk linje. 
Hudevad ejes af Ribe Jernindustri A/S. Ribe Jernindustri A/S blev grundlagt i 1848 som et jernstøberi. Siden 1973 har firmaet produceret pladeradiatorer, konvektorer, tilbehør mv. under navnet RIOpanel. Læs mere  

Firmaoversigt - Falkesen ApS
Firmaets speciale er ETA-godkendte skillevægssystemer til toilet og bruserum. Skærmvæggene fremstilles i standardmål, eller i mål efter kundeønske. Vægelementerne fremstilles i homogent højtrykslaminat med profiler i natureloxeret aluminium. Skærmvæggene leveres også i børnehøjde.

Firmaoversigt: Boon Edam Danmark
Firmaets kerneforretning er dørsystemer, adgangskontrol og vedligeholdelse af døre. Royal Boon Edam International BV er global markedsledende indenfor karruseldøre og førende producent af passagesikringsløsninger. Firmaet har via deres svenske datterselskab åbnet ny filial i Danmark. Det komplette udvalg af Boon Edam Door Systems og Security Access Solutions tilbydes med fuld back-up support fra Boon Edam Sweden.

Firmaoversigt - KRONOSPAN ApS
KRONOSPAN ApS kernekompetence er produktion og salg  af bæredygtige spånplade-produkter til byggeri, møbel-, køkken- og træindustri.  
NOVOPAN’s spånpladeprodukter kan anvendes overalt i byggeriet til undergulv, væg- og loftbeklædning i bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri, hvor produkterne opfylder krav til styrke, stabilitet, anvendelsesklasse, limningsklasse og formaldehydindhold. Desuden som møbelplader til køkken-, møbel- og inventarindustrien til f.eks. reoler, polstermøbler, borde, køkken- og garderobeskabe, mv.

Firmaoversigt: Phønix Tag Materialer A/S

Produkterne fra Nordic Waterproofing A/S markedsføres i Danmark under navnet Phønix Tag Materialer A/S. Nordic Waterproofing, er en af nordens ledende leverandører af fugtbeskyttelse til bolig-, erhvervs- og offentlige byggerier/konstruktioner. Firmaets produkter er markedsledende indenfor de for respektive produktområder bitumen-, EPDM og TPO- baserede membraner.

Firmaoversigt: Schlüter-Systems KG
Schlüter-Systems KG blev grundlagt i 1966 af Werner Schlüter i Saerbeck i Münsterland. Schlüter-Systems KG  har et bredt program af profiler i rustfrit stål, elokseret aluminium, krom og titan. 
Endvidere fliseunderlag, trinlydsdæmpning, keramisk gulvvarmesystem,  afkoblingsmåtter til ind- og udvendig flisebelægninger i forbindelse med tætning mv.

Firmaoversigt: Mira Byggeprodukter A/S
MØRTEL, PUDS & BETONRENOVERINGSSYSTEMER
mira byggeprodukter a/s er grundlagt i 1959, hvor man producerede farvet facadepuds. I takt med at byggemetoderne ændredes og efterspørgslen på facadepuds derfor faldt, udviklede mira nye produkter til flisemontering og fugning, støbning og planspartling samt vandtætning i vådrum.

Firmaoversigt: FONDEN BYG-ERFA - Byggetekniske Erfaringer
Fonden BYG-ERFA indsamler, bearbejder og formidler byggetekniske erfaringer fra byggeriets praksis i kortfattede erfaringsblade. Bladene beskriver bygbare løsninger til nybyggeri og bygningsfornyelse, således at svigt og skader forebygges eller udbedres mest hensigtsmæssigt. 

Firmaoversigt: Flowcrete Sweden AB
Flowcrete Sweden AB har siden 2002 været et datterselskab i Flowcrete Group Ltd - en engelsk familievirksomhed, som i løbet af 25 år er vokset fra at være en lokal virksomhed til at være en af verdens førende producenter af fugefri gulvsystemer. 
Flowcrete sælger belægninger af både epoxy, vinylester, akryl og polyuretan. Dette gør Flowcrete til den førende leverandør af fugefri gulve på det skandinaviske og europæiske marked. Virksomheden er certificeret og har godkendte kvalitets- og miljøstyringssystemer.  

Firmaoversigt: Jesmig Group ApS
Jesmig Brønddæksler® er et dansk design udviklet med henblik på at skabe en flot løsning på de ikke så flotte traditionelle brønddæksler brønddæksler i haver samt på offentlige arealer. Derfor kan Jesmig Brønddæksler integreres i belægningen, så man ser mindst muligt af dækslet.

Firmaoversigt: Saga Trim ApS
Saga Trim ApS har mere end 40 års erfaring indenfor saunaer, dampbade og tilbehør.
Firmaet startede med Tylø sauna og ovne og tilbehør til svømmehaller, hoteller og private hjem. Saga Trim har solgt og bygget Tylø saunaer i mere end 40 år, både til privat og offentligt brug.

Firmaoversigt - SOLARLUX SCANDINAVIA AB
Solarlux Scandinavia producerer og leverer uisolerede og isolerede foldedøre, foldevægge og skydevægge, tophængte eller gulvmonterede, til indendørs og udendørs brug. Herudover leveres altan- og terrasseoverdækningsløsninger samt glaslukninger og vinterhaver.

Firmaoversigt: Assa Abloy Entrance Systems
ASSA ABLOY har samlet et stærkt udvalg af globale produktbrands under samme tag - Crawford, Besam, Megadoor og Albany er brands som i årtier har været markedsledene på hvert deres område, og de har en stærk historie med at levere ekstraordinære løsninger og service. 

Nyheder

Nye produkter, kataloger, normer, BYG-ERFA blade, rapporter, websites, messer, udstillinger, mv.

Produkt nyheder

Generelle nyheder